Novosti i dešavanja

 

 

Dan na Bjelašnici, noć u Sarajevu
Dan na Bjelašnici

Zimski dani su pred nama, i uskoro će želja svih ljubitelja zime i zimskih sportova biti ostvarana. U tome Vam može pomoći Hostel Massimo. Svojim gostima nudimo posebnu ponudu tokom zime, dan proveden na planinama Bosne i Hercegovine, noć u srcu Sarajeva, uz najbolji provod.

 

Bjelašnica je udaljena od Sarajeva 30km, smještena jugozapadno, i na njoj je održan većinski dio takmićenja 14. Zimskih olimpijskih igara. Ova planina i dalje plijeni svojom ljepotom, i ski stazama, na kojima je svake godine sve veći broj skijaša. Jahorina je također od Sarajeva udaljena 30km, i kao na Bjelašnica i na ovoj planini su se održavala Olimpijske igre. Hostel Massimo je smješten u samom centru grada, sa ukupnim kapacitetom od 40 kreveta, smještenih u 7 soba. Tu su sobe sa 2, 4 , 6, 8 i 10 kreveta.

 

Vaš odmor ćemo zasnovati na odlasku svako jutro na jednu od ove dvije planine, po vašem izboru, a povratak u Sarajevo i hostel Massimo u većernjim satima, kako bi se uvjerili u sve blagodati i vrijednosti koje on posjeduje. Prijevoz je obezbjeđen, kao i ski karte.

 

Dužina boravka je min. 5 noći sa dva odlaska na bjelašnicu i dva na Jahorinu, a cijena će biti zasnovana na osnovu dužine boravka i broja osoba. U cijenu je uračunat i lunch paket.

 

Ukoliko ste zainteresovani za ovu ponudu kontaktirajte nas putem telefona ili mail-om, i mi ćemo Vam dostaviti konkretnu ponudu, sa svim detaljima.

 

Kontakt podaci...

OSJETI GLAMUR SARAJEVSKOG FILM FESTIVALA

SARAJEVO FILM FESTIVAL SARAJEVO FILM FESTIVAL SARAJEVO FILM FESTIVAL

 

 

Street Dance Challange 2013
Street Dance Challange 2013
Beer Festival Sarajevo 2013
Beer Festival Sarajevo 2013

 

 

massimo holding d.o.o. tel: 033/953-486 fax: 033/953-488 e-mail: info@hostel.massimo.ba adresa: dženetića čikma 8 71000 sarajevo